Νοσοκομείο Παίδων: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της 8χρονης

Η 8χρονη «παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος», αναφέρει ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων για το κοριτσάκι που τραυματίστηκε σοβαρότατα από βολίδα όπλου.

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.  Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.  Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου το μεσημέρι της Πέμπτης 2/5.

Υπενθυμίζεται ότι η σφαίρα που χτύπησε το παιδί προήλθε από το όπλο 54χρονου που «διασκέδαζε» με παρέα στο διπλανό Λεοντάρι. Το περίστροφο του 54χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.

Δείτε: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 54χρονος για τον τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας – Παραδέχθηκε πως έριξε με περίστροφο

Από το όπλο του βενζινά η «αδέσποτη» σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη (Φωτο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί