Επαναλαμβάνει την πρόσκληση για debate Τσίπρα – Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή προς την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη,  απέστειλε σήμερα η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.  Στην επιστολή επαναλαμβάνεται η πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών, ενόψει των ευρωεκλογών.

Ακολουθεί η επιστολή :

 Αθήνα, 2 Μαΐου 2019

Προς την Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ,

κ. Σοφία Ζαχαράκη

Αξιότιμη κ. Ζαχαράκη,

Οι Ευρωπαϊκές Εκλογές της 26ης Μαΐου, είναι  από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών  για το μέλλον της Ε.Ε αλλά και για τον ρόλο της χώρας μας στη διαδικασία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για την πρώτη εκλογική διαδικασία μετά από τις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και για την πρώτη εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται εκτός προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας μας από το μνημονιακό καθεστώς, τον Αύγουστο του 2018.

Θεωρούμε, επομένως, ότι είναι μέγιστης πολιτικής σημασίας η εφ’ όλης της ύλης και αναλυτική συζήτηση και αντιπαράθεση απόψεων και πολιτικών θέσεων, που θα συμβάλλει στην σφαιρική  ενημέρωση των πολιτών για όλα τα μεγάλα ζητήματα και διλήμματα της περιόδου.

Κατόπιν όλων αυτών, επαναλαμβάνουμε την πρόσκλησή μας για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει των Ευρωεκλογών, και σας καλούμε να την αποδεχτείτε.

Με τιμή,

Ράνια Σβίγκου

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί