Μήνυμα του Πέτρου Ινιωτάκη για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στις εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετείχαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης μαζί με υποψήφιους και μέλη της «Συν+Πράξης Δημοτών» και της «Άμεσης Δημοκρατίας».

Ο κ. Ινιωτάκης με αφορμή την επέτειο έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

“Η «Συν+ΠΡΑΞΗ Δημοτών Ηρακλείου» και η «Άμεση Δημοκρατία» γιορτάζουν την Πρωτομαγιά μαζί με τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους που βρίσκονται στο οικονομικό περιθώριο. 

Ως ενεργά και μαχόμενα μέλη της κοινωνίας μας, πολλοί από εμάς βιώνουμε τα ίδια προβλήματα με την πλειοψηφία των συνανθρώπων μας. Γνωρίζουμε τι σημαίνει βιοπάλη και καθημερινή μάχη για τα προς το ζην.

Στα σπλάχνα της κίνησής μας υπάρχουν άνθρωποι που νοιάστηκαν έμπρακτα για τον συνδημότη τους είτε μαχόμενοι στα ειρηνοδικεία είτε στο δημοτικό συμβούλιο. 

Όλοι οι  αγώνες των εργαζομένων έφεραν αποτελέσματα και νίκες για τους ίδιους και την κοινωνία . Μόνο η παραίτηση και η ιδιώτευση οδηγούν στην ήττα και την αποτυχία των κινημάτων και των διεκδικήσεων τους .

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, στέλνουμε μήνυμα αγώνα και συμμετοχής για όλους  και ειδικότερα τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. 

Η «Συν+Πράξη Δημοτών» και η «Άμεση Δημοκρατία» είναι κοντά σας, απαιτώντας και συνδιαμορφώνοντας έναν Δήμο που θα είναι στυλοβάτης και αλληλέγγυος στα προβλήματά σας!

Καλή αγωνιστική Πρωτομαγιά σε όλους!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί