Ινδία: Τρεις έφηβοι νεκροί για μία selfie

Ακόμη μια τραγωδία συγκλονίζει την Ινδία. Τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν όταν στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie παρασύρθηκαν από τρένο.

Η Ινδία είναι η χώρα όπου καταγράφονται οι περισσότεροι θάνατοι εξαιτίας των selfies. Οι τρεις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους όταν το τρένο τους παρέσυρε ενώ τραβούσαν τις φωτογραφίες πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Πανιπάτ στο κρατίδιο Χαριάνα. Μαζί με τους τρεις ήταν ακόμη ένας νεαρός αλλά εκείνος κατάφερε να γλιτώσει πηδώντας μακριά από τις ράγες.

«Τα θύματα ήταν απασχολημένα με το να τραβούν selfies. Όταν είδαν ένα τραίνο να πλησιάζει πήδηξαν στις διπλανές σιδηροδρομικές ράγες χωρίς να προσέξουν ότι ένα άλλο τραίνο πλησίαζε και εκεί», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ένας εξ αυτών κατάφερε να πηδήξει στην άλλη πλευρά και σώθηκε», συμπλήρωσε.

Οι έφηβοι είχαν πάει στην Πανιπάτ για έναν γάμο. Δύο από τα θύματα ήταν 19 ετών και το τρίτο 18 ετών.

Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να τραβήξουν selfies συχνά σε ακραίες συνθήκες. Σύμφωνα με έκθεση του All Indian Institute of Μedical Studies του 2018, 259 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε όλο τον κόσμο από το 2011 ως το 2017 στην προσπάθειά τους να τραβήξουν μια selfie. Οι περισσότεροι θάνατοι καταγράφηκαν στην Ινδία, ενώ ακολουθούν η Ρωσία, οι ΗΠΑ και το Πακιστάν.

Το 2017 τρεις φοιτητές σκοτώθηκαν σε σιδηροδρομική γραμμή στη νότια Ινδία. Την ίδια χρονιά στο ανατολικό τμήμα της χώρας ένας άνδρας σκοτώθηκε από ελέφαντα την ώρα που προσπαθούσε να τραβήξει μία selfie μαζί του.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί