Από την Κρήτη η πολιτική αντεπίθεση υπέρ της κοινωνίας- Στο Ηράκλειο αύριο ο Α. Τσίπρας, ομιλία την Παρασκευή στα Χανιά

Την πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από την Κρήτη ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται στο νησί με την οικογένειά του για τις διακοπές το Πάσχα.

Δείτε:

“Με τους πολλούς ή με τις ελίτ;”- Με ξεκίνημα από την Κρήτη, ο Α. Τσίπρας παίρνει πάνω του την πολιτική υπέρ της κοινωνίας

Ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κρήτη

“Με τους πολλούς ή με τις ελίτ;” και “με τον Τσίπρα ή με τον Μητσοτάκη”; Πάνω σ’ αυτά τα διλήμματα και πάνω στο παγιωμένο πλέον δίπολο  προόδου – συντήρησης ξεκινά η τελική και σκληρή αναμέτρηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εν όψει των ευρωεκλογών της 26ης Μαίου.

Σ’ αυτήν την μετωπική σύγκρουση των 26 ημερών η κυβέρνηση μπαίνει προτάσσοντας ως βασικά όπλα την οικονομία και το συντριπτικό – όπως χαρακτηρίζεται με βάση τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων – πλεονέκτημα που διατηρεί σε όρους πολιτικού κεφαλαίου ο Αλέξης Τσίπρας έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού ο πρωθυπουργός αναμένεται να πάρει πάνω του το κύριο βάρος της προεκλογικής εκστρατείας με συνεχείς προσωπικές παρεμβάσεις και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες ξεκινούν ήδη αυτή την εβδομάδα από την Κρήτη

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει μάλιστα σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής, τελευταίας ημέρας που θα είχε δυνατότητα να προκαλέσει εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές εάν ήθελε.

Ο πρωθυπουργός την Πέμπτη θα βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να εγκαινιάσει το οδικό τμήμα Γούρνες-Χερσόνησος, ένα έργο ύψους 50 εκατ. ευρώ, το οποίο παρέμενε στάσιμο από το 2012 και το οποίο αποδόθηκε στην κοινωνία της Κρήτης, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό και τα εγκαίνια του διυλιστηρίου του Αποσελέμη αλλά και του δρόμου Ηράκλειο – Μεσσαρά.

Την Παρασκευή, θα επισκεφθεί το Λασίθι, συνοδευόμενος από τον Χρήστο Σπίρτζη, όπου και θα εγκαινιάσει τη γέφυρα του Χαμεζίου. Στη συνέχεια θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και στις 7.30 μμ θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο του εθνικού σταδίου Χανίων.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί