Νέες αποκαλύψεις για τις δολοφονίες στην Κύπρο: Οι τρεις διαφορετικοί τρόποι δράσης του 35χρονου «Ορέστη»

Όσο περνούν οι ημέρες νέες πληροφορίες για τις δολοφονίες στην Κύπρο βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο δράσης του 35χρονου «Ορέστη».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sigmalive από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα προκύπτει ότι έδρασε με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Από αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι, καθώς και ότι ήταν γυμνές.

Σε ότι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που ήταν σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο πεδίο βολής της ΕΦ στο Μιτσερό. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα βρέθηκε με ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν την Τρίτη του Πάσχα.

 

sigmalive.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί