Από την Κίνα στην Κρήτη για το Πάσχα ο Α. Τσίπρας- Η Ανάσταση στο Ροδάκινο και οι φωτογραφίες με τους πολίτες (φωτο-βίντεο)

Από την Κίνα “πέταξε” κατευθείαν για την Κρήτη, προκειμένου να περάσει το Πάσχα με την οικογένειά του, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έφτασε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο αεροδρόμιο των Χανίων και στη συνέχεια μετέβη στο Ροδάκινο, όπου ήδη βρίσκονταν η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά.

Δείτε βίντεο από την Ανάσταση και φωτογραφία που έβγαλε με πολίτες και την οποία δημοσίευσε το zarpanews

https://youtu.be/mSjUm8jBg4A

 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται εκ νέου στα Χανιά στο τέλος της εβδομάδας για ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 3 Μαΐου στις 7:30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου. Κατά την επίσκεψή του θα μεταβεί στις πληγείσες από την κακοκαιρία των περασμένων μηνών περιοχές προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο της αποκατάστασης των ζημιών.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα βρεθεί στην Ανατολική Κρήτη για να εγκαινιάσει τον δρόμο Ηράκλειο – Μεσαρά και τον δρόμο Χερσόνησος – Γούβες, ενώ στο Λασίθι θα εγκαινιάσει την Γέφυρα Χαμεζίου.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα κατέβει για άλλη μια φορά στο νησί πριν τις εκλογές, γύρω στα τέλη του ίδιου μήνα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί