Βασίλης Λαμπρινός: «Ο μεγαλύτερος πλούτος αυτού του τόπου είναι το ανθρώπινο δυναμικό του»

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στον Προφήτη Ηλία την Μεγάλη Παρασκευή, ο Βασίλης Λαμπρινός είχε και δυο επί μέρους πολύ ενδιαφέρουσες επισκέψεις. Η πρώτη στο συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων που βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό.  Εκεί τον ξενάγησε ο ιδιοκτήτης Λάμπρος Περβολαράκης. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ. Περβολαράκη για την πορεία της αγροτικής παραγωγής στην Κρήτη  να δει τον τρόπο που συσκευάζονται τα προϊόντα και να ευχηθεί στους εργαζομένους «Καλή Ανάσταση».

Λίγο αργότερα, κατά την βόλτα του στον Προφήτη Ηλία συνάντησε και έναν κατασκευαστή στιβανιών! Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το στιβανάδικο και ενημερώθηκε από τον παλιό μάστορα για κάποια από τα μυστικά του  επαγγέλματος!

Όπως δήλωσε σχετικά: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μεγαλύτερος πλούτος αυτού του τόπου είναι το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του – από τους επιτυχημένους επιχειρηματίες μέχρι τους  παραδοσιακούς τεχνίτες.

Η δική μας στόχευση είναι η στήριξη και η αξιοποίηση  αυτού  του δυναμικού. Για αυτό και η πολιτική που ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων μας είναι ανθρωποκεντρική».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί