Serial killer της Κύπρου: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό των θυμάτων που ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε.

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν μια βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό. Το σημείο αυτό έχει υποδείξει ο «Ορέστης» (σ.σ. όπως ήταν το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε διαδικτυακά για να έρχεται σε επαφή με τα υποψήφια θύματά του) ως το μέρος που πέταξε μέσα σε βαλίτσες τα πτώματα της 36χρονης Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα από τη Ρουμανία, της 8χρονης κόρης της Έλενα Ναταλία και της 32χρονης Mαρικάρ Βάλντεζ Αρκουίλα από τις Φιλιππίνες.

Έρευνες διεξάγονται και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου δύτες με ειδικό σκάφανδρο, που διαθέτει προβολείς και κάμερα υψηλής ευκρίνειας, επιχειρούν σε συγκεκριμένα σημεία όπου ο «Ορέστης» υποστηρίζει ότι πέταξε τα πτώματα της 6χρονης Σιέρα, κόρης της 38χρονης Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα σε φρεάτιο του παλαιού μεταλλείου Μιτσερού.

Κατονόμασε το έβδομο θύμα

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο 35χρονος οδηγήθηκε ξανά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο αποφάσισε την παράταση της κράτησής του για οκτώ μέρες.

Στη δεκασέλιδη γραπτή κατάθεσή του ο «Ορέστης» αναφέρει ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα είναι η Κάτχα Άνου από το Νεπάλ.

Πηγή: philenews.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί