Πρώην χρυσαυγίτης επικεφαλής της ΝΔ στο Χαλάνδρι

Ο Νίκος Μουζάκης που είναι από το 2018, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης (ΝΟΔΕ) της ΝΔ στο Χαλάνδρι, είναι γνωστός στην περιοχή, καθώς είχε κατέβει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Χρυσή Αυγή και το ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου το 2014.

Στη ΝΔ εντάχθηκε το 2016 και λίγο αργότερα αναρριχήθηκε στη θέση του τοπικού γραμματέα Χαλανδρίου.

Όπως σημειώνει μάλιστα το Documento, ο ίδιος παρουσιάστηκε και ως εκπρόσωπος της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρέλαση της 25 Μαρτίου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, εναντίον της ΝΔ, αλλά και του δημάρχου Σίμου Ρούσσου. «Γιατί δεν καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας που επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην εορταστική εκδήλωση από τον τοπικό γραμματέα της, με χρυσαυγίτικο παρελθόν;», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο κ. Ρούσσος, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Μουζάκης αναφέρεται στο σάιτ της Χρυσής Αυγής, την 29η Απριλίου 2014 σε εκδήλωση της «Ελληνικής Αυγής».

Το δημοσίευμα γράφει συγκεκριμένα:

«Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Νικόλαος Μουζάκης. Τόνισε ότι “η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, πιο έτοιμη και πιο δυνατή από ποτέ. Αυτοί που μας κυνηγούν γνωρίζουν μόνο το έθνος του Μπόμπολα, ενώ εμείς αγωνιζόμαστε για το Έθνος των Ελλήνων”». Στη συνέχεια, όπως διαβάζουμε: «Η Βουλευτής Β΄ Αθήνας της Χρυσής Αυγής, η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια ανέγνωσε το μήνυμα του παρανόμως και ασντισυνταγματικά προφυλακισμένου Αρχηγού, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί