ΔΑΣ ΕΚΗ: “Εκφυλισμού συνέχεια στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΕΚΗ, σχετικά με την χθεσινή ακύρωση συνεδρίασης.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Μετά το φιάσκο της πλειοψηφίας του ΕΚΗ που ανέβαλε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΚΗ με το έτσι θέλω και αντικαταστατικά, είχαμε χθες και την ακύρωση της συνεδρίασης του ΔΣ του ΕΚΗ που είχε προγραμματιστεί κάτω από των πίεση των δυνάμεων της ΔΑΣ για να συζητηθούν οι εξελίξεις στη ΓΣΕΕ καθώς και ο σχεδιασμός για την πρωτομαγιάτικη απεργία.

Σήμερα το πρωί, με sms, ενημερώθηκαν συνδικαλιστές για… ένα πρωτομαγιάτικο εορτασμό του ΕΚΗ. Η πρόσδεση του προέδρου και λίγων γύρω του με τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ τους έχει οδηγήσει σε ένα ολισθηρό δρόμο λειτουργίας του ΕΚΗ, αφού κάνουν ότι μπορούν για να μην κουνιέται φύλλο.

Κόντρα λοιπόν στη θέληση αυτών και των αφεντικών τους να εκφυλίσουν ακόμα και την πρωτομαγιά, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, τους συνδικαλιστές να βγάλουν αποφάσεις συμμετοχής και να προσέλθουν μαζικά και να γιορτάσουν αγωνιστικά, ταξικά, με το κεφάλι ψηλά την πρωτομαγιάτικη απεργία στην μοναδική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που θα γίνει στο Ηράκλειο στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10πμ.

Αν τυχόν συναντήσουν στο δρόμο καμιά 10αριά εργατοπατέρες να πηγαίνουν σαν τους ποντικούς τοίχο – τοίχο για να καταθέσουν στεφάνια, μη τους τρομάξουν. Να τους αφήσουν γρήγορα να βγάλουν την υποχρέωση για να πιάσουν και το Μάη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί