Το ΕΣΡ διακόπτει τη μετάδοση του Epsilon για μια εβδομάδα – Πρόστιμο 300.000 ευρώ

Διακόπτεται για μια εβδομάδα από το ΕΣΡ η μετάδοση του προγράμματος του Epsilon, εξαιτίας «της παράνομης μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης» – Επιβάλλεται και πρόστιμο 300.000 ευρώ «για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και την συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς».

Την προσωρινή αναστολή μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού α. Epsilon της Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με απόφασή του η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΣΡ, το πρόγραμμα του σταθμού θα διακοπεί για επτά ημέρες από 13.05.2019 έως της 19.05.2019, «για την παράνομη μετάδοση του τηλεοπτικού του προγράμματος εκτός της προβλεπόμενης περιφερειακής ζώνης».

Επίσης, στην εταιρεία επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ «για την απουσία αυτονόμου προγράμματος και τη συνολική ανάθεση της παραγωγής και της διαχείρισης του προγράμματος αυτού σε τρίτους φορείς».

 

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί