Στο Φόδελε ο Μενέλαος Μποκέας

Στο Φόδελε βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας , στο πλαίσιο της διαβούλευσης του προγράμματος του συνδυασμού του με τις τοπικές κοινωνίες. Ο ίδιος και οι υποψήφιοι της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» συνομίλησαν με φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Στο Φόδελε του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου κάθε βήμα είναι σμιλεμένο με την ιστορία. Μια περιοχή που δείχνει το δρόμο για το Μαλεβίζι που μπορεί να πρωτοστατήσει στη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, αλλά δυστυχώς δε νιώθει κομμάτι αυτού του τόπου. Αναζητά τη στήριξη του Δήμου.

Με χαρακτηριστικά και φυσιογνωμία γνωστή πέρα από τα στενά τοπικά όρια , το Φόδελε δεν έχει λάβει καμία μέριμνα που να ενισχύει τη φήμη του οικισμού και των προϊόντων του. Περιμένει ακόμη το Δήμο να αντιληφθεί ότι η βιωματική εμπειρία είναι  επένδυση, ότι ο στρατηγικός σχεδιασμός δίνει ώθηση στις τοπικές οικονομίες. Περιμένει ακόμη το Δήμο να αναδείξει τα θρησκευτικά μνημεία, τα τοπικά της προϊόντα, τις διαδρομές και τον πολιτισμό της. Να στηρίξει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, διατηρώντας τις τοπικές καλλιέργειες.

Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στις ανάγκες κάθε γωνιάς του Δήμου μας, κάθε οικισμού της ενδοχώρας μας. Η συστηματική και ουσιαστική ανάδειξη του Φόδελε είναι πρόκληση και ευθύνη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί