Κρήτη: Συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη, 36χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (22.04.2019) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 36χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 340 γραμμάρια κάνναβης.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 36χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.  

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ,ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Συνελήφθη 49χρονος , για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στα Ρέθυμνο

Συνελήφθη, σήμερα (22.04.2019) στο Ρέθυμνο, 49χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (22.04.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες του 49χρονου.

Κατά τη διάρκεια των έρευνων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • πιστόλι
  • κυνηγετικό όπλο,
  • γεμιστήρας και
  • φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί