Ελλάδα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 35χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 35χρονου από το Μαρούσι. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού, τα ίχνη του χάθηκαν στις 17 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στις 17/4/2019, στις 13:10 ώρα, εξαφανίστηκε από το Μαρούσι, ο Φλογκέρτ Μ., 35 ετών.

Ο Φλογκέρτ Μ. έχει ύψος 1,70 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Ο Φλογκέρτ Μ. φορούσε μαύρη φόρμα, άσπρη μπλούζα με λουλούδια, αμάνικο μπλέ μπουφάν και μαύρα-μπλε αθλητικά παπούτσια.

Ο Φλογκέρτ Μ. αντιμετωπίζει αναπτυξιακά και ψυχιατρικά προβλήματα. Επιπλέον ο Φλογκέρτ Μ. παρουσιάζει δυσκολίες στην επικοινωνία του και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την ιδιαίτερη προσοχή των πολιτών στον τρόπο που θα πλησιάσουν τον Φλογκέρτ Μ. με σκοπό την άμεση εύρεση του.

Για την εξαφάνιση του Φλογκέρτ Μ. ενημερωθήκαμε σήμερα, 22/4/2019, κατά τις πρώτες μεσημεριανές ώρες και, κατόπιν έγκρισης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και με τη σύμφωνη γνώμη των Ελληνικών Αρχών, προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Φλογκέρτ Μ.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί