“Πρέπει να σκοτωθούν κι άλλα παιδιά;” – Κατασκευές στο οδικό δίκτυο της Κρήτης που αποτελούν κίνδυνο για τους οδηγούς (Φωτο)

Με μία νέα του ανάρτηση, με αφορμή το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η μικρή Κωσταντίνα, ο κ. Γιάννης Λιονάκης κρούει των κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους, για κατασκευές στο οδικό δίκτυο της Κρήτης που αποτελούν παρόδια εμπόδια.

Δείτε: Ηράκλειο- Νέα τραγωδία στην άσφαλτο τα ξημερώματα: Μια κοπέλα νεκρή σε τροχαίο, τραυματίας νεαρός άνδρας

Ηράκλειο: Θρήνος για την 21χρονη Κωνσταντίνα που χάθηκε τα ξημερώματα στο τροχαίο

Ο αποχαιρετισμός στην Κωνσταντίνα που χάθηκε στο τροχαίο- Πένθος σε ΠΑΓΝΗ και Πολυτεχνείο Κρήτης

Στην ανάρτησή του ο κ. Λιονάκης αναφέρει αναλυτικά:

Με αφορμή το χθεσινό τροχαιο θάνατο της μικρής Κωσταντίνας και στη μνήμη της ,καθώς και των άλλων τεσσάρων νέων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους σε τέτοια Τσιμεντένια τεχνικά, θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους αρμόδιους και να τους πω πως πρέπει άμεσα να να δράσουν προκειμένου να μη συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε σ’ αυτά. 


Από το τέλος του διαχωριστικού στηθαίου προς Μοίρες,μέχρι την διασταύρωση των Δαφνών ,υπάρχουν αυτές οι κατασκευές που προφανώς αποτελούν παρόδια εμπόδια.
Το ίδιο συμβαίνει και στα τεχνικά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο γαζί στην εθνική οδό.
Το ίδιο και στην γέφυρα της Φοινικιάς.
Το ίδιο επικίνδυνα τεχνικά λίγο πριν την Επισκοπή.
Πρέπει να σκοτωθούν κι άλλα παιδιά για να πάμε να τα καλύψουμε με στηθαίο ασφαλείας και να μην κινδυνεύει εκεί ο καθένας στην πρώτη εκτροπή του οχήματος του;
Μήπως πρέπει ψηλά στη σκέψη μας να βρίσκεται το «συγχωρητικό»οδικό δίκτυο;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί