«Τετράδια, Μολύβια, Αγάπη και Χρώματα» από το Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής για τα παιδιά του Κέντρου Στέγασης Μεταναστών της Μαλακάσας

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 η συγκέντρωση σχολικών ειδών στο  Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών από το Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Δράσης «Τετράδια, Μολύβια, Αγάπη και Χρώματα» του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ Ελλάδος (ΣΕΚΕ).

Σκοπός της δράσης είναι η διαγενεακή σύνδεση ηλικιωμένων και μαθητών καθώς και η συλλογή σχολικών ειδών, που συγκεντρώνονται από όλα τα Κ.Η.Φ.Η. και θα δοθούν στο Κέντρο Στέγασης Μεταναστών της Μαλακάσας για τις ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο νηπιαγωγείο εντός της δομής. Την προσπάθειά αυτή αγκάλιασαν θερμά από την πρώτη στιγμή οι ηλικιωμένοι  του Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής και με αρωγούς το Γυμνάσιο και το Δημοτικό Σχολείο Βενεράτου έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης αλληλεγγύης και αποδοχής στους ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί