Δολοφονία Τοπαλούδη: Μιλά για πρώτη φορά από τη φυλακή ο 19χρονος

Τη σιωπή του έλυσε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές Γρεβενών ο Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος μαζί του ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του, τα «ρίχνει» όλα πάνω του.

Στην ερώτηση πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και τον «δείχνει» ως τον μοναδικό ένοχο, ο 19χρονος απάντησε: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 4,5 μήνες από τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο, οι δύο κατηγορούμενοι επιμένουν να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον.

«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, εκφράζοντας την άποψη ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.

Οι δυο τους, Έλληνας και Αλβανός μέσα στις φυλακές δεν έχουν την παραμικρή επαφή. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ολοκληρωθεί και αναμένονται τα αποτελέσματα της που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί