Ο αχαλίνωτος κυνισμός των καθ’ ομολογία μιζαδόρων, διεφθαρμένων, διαπλεκόμενων παράσιτων

Μιζαδόροι λοιπόν οι υπουργοί, κατά τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης του Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, κορυφαίου στελέχους της ΝΔ, ότι “είναι στα καθήκοντα του υπουργού οι μίζες”.

Δείτε: Απίστευτη δήλωση από τον Χ. Αθανασίου: «Η μίζα είναι στα… καθήκοντα του υπουργού» (βίντεο)

Κι άνθρωπος αυτός ήταν επί δεκαετίες υπηρέτης της Δικαιοσύνης, ως εισαγγελέας…

Θέλουν να ξανακυβερνήσουν για να απαλλάξουν τους διαπλεκόμενους, εκείνους που έπαιρναν μίζες, μας είπε λίγο νωρίτερα ο “πολύς” Ευάγγελος Βενιζέλος, ο εμπνευστής της “νομικής χυδαιότητας” στην Ελλάδα, εκείνος που επέβαλε τον νόμο που απαλλάσσει τους υπουργούς  (τους) από νομικές ευθύνες και στα χειρότερα εγκλήματα.

Δείτε: Κυνικός Βενιζέλος: Θέλει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για παραγραφή της Novartis και άλλων σκανδάλων (βίντεο)

Κι ο άνθρωπος αυτός είναι δάσκαλος του νόμου και του συντάγματος…

Μιζαδόροι, διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι.

Και θέλουν να επιστρέψουν.

Αυτός ο αχαλίνωτος κυνισμός, που ξεφεύγει πια από τα προσχήματα της «σκευωρίας» («είμαστε αθώοι»…) και περνάει στη λυσσασμένη υποστήριξη της παραγραφής («δεν μπορείτε να μας κάνετε τίποτα»…) προσβάλλει βάναυσα την κοινή γνώμη.

Και δείχνει το χυδαιότερο πρόσωπο του παλιού πολιτικού συστήματος και την αγωνία του απέναντι στις αποκαλύψεις για τον τρόπο που ξεπουλούσε το δημόσιο συμφέρον με την κάλυψη των κατάπυστων διατάξεων περί ευθύνης υπουργών.

Ούτε τα προσχήματα πλέον.

Candiot 

ΥΓ: Καθώς αυτοί οι χαρακτηρισμοί των μιζαδόρων, των διαπλεκόμενων, των διεφθαρμένων, δεν είναι αυθαίρετοι ούτε απλές κρίσεις, αφού προκύπτουν πλέον από επίσημες δηλώσεις και ομολογίες των παραγόντων του συστήματος της διαφθοράς, ας τους αποκαλούμε έτσι, αφού το θέλουν. Ας τους αποκαλούμε απλά, παράσιτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί