Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Εθνική – Την Τρίτη στην κυκλοφορία ο δρόμος (Φωτο)

Σε μεγάλη ταλαιπωρία μπαίνουν εδώ και αρκετές ημέρες οι οδηγοί που κινούνται στην Εθνική Οδό Ηρακλείου προς Άγιο Νικόλαο από τα έργα που γίνονται στη γέφυρα του Αποσελέμη.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας που γίνεται στον κόμβο Γουρνών δημιουργεί μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να περιμένουν πολύ ώρα στο σημείο.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα έχει μποντιλιάρισμα πριν την έξοδο για Κοκκίνη Χάνι, ενώ ακόμη δεν έχει αρχίσει καλά καλά η τουριστική σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η κ. Μαίρη Μπελιβανάκη στην ομάδα Ηράκλειο Κουασιμόδια Πόλη:

 

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΚ αναφέρει ότι το έργο ολοκληρώθηκε και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία ξανά την Τρίτη 16 Απριλίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΑΚ:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και με απόλυτη συνέπεια στις νομικές δεσμεύσεις του έργου «Γούρνες – Χερσόνησος» (Πρόγραμμα Χρηματοδότησης ΥΜΕΠΕΡΑΑ / ΕΣΠΑ 2014 – 2020) ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες του βόρειου κλάδου από  Ηράκλειο  προς  Άγιο Νικόλαο. Στο πλαίσιο αυτό και με την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών διοικητικών διαδικασιών (έκδοση Απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, σύνταξη πρωτοκόλλου παραλαβής για χρήση) καθίσταται εφικτή και θα πραγματοποιηθεί η επαναφορά της κυκλοφορίας στον Βόρειο Οδικό Άξονα, του βόρειου κλάδου από  Ηράκλειο  προς  Άγιο Νικόλαο την Τρίτη 16/4/2019 και ώρα 12.00μμ.

Η κίνηση από τον Α/Κ Γουρνών μέχρι τον Α/Κ Καστελίου θα γίνεται από τον Νότιο (δεξιό) κλάδο του ΒΟΑΚ και ειδικότερα στην περιοχή Αποσελέμη – Αγριανών μέσω της νέας χάραξης και της νέας κοιλαδογέφυρας στην περιοχή της κοιλάδας του Αποσελέμη.
Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Γουρνών  προς τον Α/Κ Καστελίου γίνεται μέσω του ΒΟΑΚ, όπως και σήμερα.
Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Καστέλι, Χερσόνησο, Γούβες, Γούρνες, Κοκκίνι Χάνι, θα γίνεται από τον κόμβο Καστελίου, όπως γίνεται και σήμερα.
Η έξοδος από τον ΒΟΑΚ της κίνησης από Άγιο Νικόλαο προς Κοκκίνι Χάνι και Κάτω Γούβες από τον κόμβο Γουρνών, θα παραμείνει κλειστή, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του κλάδου αυτού.
Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Καστελίου, για τις κινήσεις προς Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, θα γίνεται μέσω των κλάδων εισόδου στον ΒΟΑΚ, όπως γίνεται και σήμερα.
Η είσοδος στον ΒΟΑΚ προς Ηράκλειο από τον κόμβο Γουρνών, θα γίνεται μέσω του κλάδου του κόμβου Γουρνών,  όπως γίνεται και σήμερα. Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουρνών προς Άγιο Νικόλαο θα γίνεται μέσω του νότιου – ανατολικού κλάδου του κόμβου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να τηρούν την οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων.
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί