Τέσσερα βραβεία για τις Μινωικές Γραμμές στα Τourism Awards 2019

Τέσσερις σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2019, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση την Τρίτη 09 Απριλίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Στην  εξαιρετική, όσο και άρτια εκδήλωση, που διοργανώθηκε παρουσία εκπροσώπων και φορέων του τουρισμού, οι Μινωικές Γραμμές κέρδισαν:

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Υποστήριξη των Τοπικών Κοινοτήτων/ Δράσεις Εταρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο σύνολό τους που υλοποιεί η εταιρεία, στην ενότητα Branding / Public Relations / People Strategy. Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν την τοπική κοινωνία και διακρίνονται για το αξιόλογο κοινωνικό τους πρόσωπο. Λαμβάνοντας υπόψη την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση και τις σύγχρονες ανάγκες του επιβατικού τους κοινού, στηρίζουν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και τις τοπικές κοινότητες της Κρήτης που δοκιμάζονται από τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

 

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για τους νέους προορισμούς, στην ενότητα Attractions & Destinations για την ανάδειξη νέων ελληνικών προορισμών. Εμπορικός και συναισθηματικός στόχος της εταιρείας για το έτος 2018, δεν ήταν να επενδύσει απλά και σε άλλες γραμμές της ακτοπλοΐας, αλλά να εμπλουτίσει αφ’ ενός τη γραμμή των Χανίων με ένα κόσμημα της επιβατηγού ναυτιλίας, και αφ’ ετέρου να  φέρει πιο κοντά την Κρήτη με το υπόλοιπο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι τους με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

 

  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την ολοκληρωμένη Content Strategy Marketing Καμπάνια με τίτλο “Στις Κυκλάδες με το Σήφη” που υλοποίησαν σε συνεργασία με το έμπειρο επιτελείο της Forest View του ομίλου TDG, στην ενότητα Branding / Public Relations / People Strategy, μέσα από μία Social Media enabled καμπάνια και κατάφερε να μεταφέρει την Κρητική φιλοξενία στις κοσμοπολίτικες Κυκλάδες, με την βοήθεια της κοινότητας του Facebook.

 

 

  • ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για την Αξιοποίηση εξειδικευμένων & εξατομικευμένων λειτουργικοτήτων, στην ενότητα Digital & Technology. Oι Μινωικές Γραμμές, σε συνεργασία με τη Wedia, προχώρησαν στη δημιουργία του Minoan Lines Getaway ενός δίγλωσσου Ταξιδιωτικού Blog (https://getaway.minoan.gr/).

 

 

Τα βραβεία αυτά επιβεβαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουν η διοίκηση και οι εργαζόμενοι των Μινωικών Γραμμών σε στεριά και θάλασσα  και μάς δεσμεύουν να συνεχίζουμε την αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στη χώρα μας και τη συνεχή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί