Ορκίστηκε βουλευτής η Αντιγόνη Λυμπεράκη

Την έδρα του Γιώργου Αμυρά πήρε και επίσημα στο Κοινοβούλιο η εκλεγμένη με το Ποτάμι, Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία ορκίστηκε σήμερα βουλευτής.

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα.», δήλωσε η Αντιγόνη Λυμπεράκη. «Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει, με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.», σημείωσε.

Η κ. Λυμπεράκη είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως υποψήφια σε κομματικό σχηματισμό κατέβηκε πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012, με το κόμμα της Δράσης του Στέφανου Μάνου, μετά την παραίτηση του οποίου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος.

Το 2014, αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι όπου είχε εκλεγεί στη Β’ Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Κ.Ο. του Ποταμιού έχει διαλυθεί μετά τις αποχωρήσεις των Γιώργου Αμυρά και Γρηγόρη Ψαριανού και για αυτόν τον λόγο η Αντιγόνη Λυμπεράκη κατατάσσεται στους ανεξάρτητους βουλευτές.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί