Λιάνα Σταρίδα: «Απαράδεκτο να μην υπάρχουν ΚΑΠΗ και ΤΟΜΥ στην Αγία Αικατερίνη»

Με μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της συνοικίας και παρουσίασε τις βασικές θέσεις της για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Η Λιάνα Σταρίδα έθεσε ως προτεραιότητα την δημιουργία ΚΑΠΗ και Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στην περιοχή, ενώ έδωσε έμφαση και στην αξιοποίηση των διαθέσιμων εκτάσεων, με στόχο την κατασκευή χώρων αναψυχής για τα παιδιά. «Τα προβλήματα στην Αγία Αικατερίνη είναι πολλά. Οι υποδομές πρέπει να βελτιωθούν, χρειάζεται περισσότερο πράσινο, καλύτερος φωτισμός, καθαριότητα, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους κατοίκους» ανέφερε η κα Σταρίδα.

«Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Καθαριότητα, πεζοδρόμια, συγκοινωνία και παιδικές χαρές, για να μην παίζουν στον δρόμο τα παιδιά μας» ανέφεραν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, που παρέδωσαν στην υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου ένα κείμενο με τα αιτήματά τους για την αναβάθμιση της γειτονιάς.

Η Λιάνα Σταρίδα δεσμεύθηκε να μελετήσει το κείμενο και να επανέλθει με συγκεκριμένες προτάσεις, σε νέα συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί