Κατασκευή τµήµατος αποχετευτικού δικτύου Αµιρών Δήμου Βιάννου

Ξεκινά η κατασκευή του έργου για την κατασκευή τμήματος αποχετευτικού δικτύου Αμιρών, την   σύμβαση για την υλοποίηση της υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών Μανώλη Ηλιάκη,  με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Περιγραφή:

Το έργο γίνεται για την ανάγκη κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στη θέση «Μουρί» της Τοπικής Κοινότητας Αµιρών του ∆. Βιάννου. Το δίκτυο αποχέτευσης ξεκινά από τη θέση «Μουρί»του οικισµού Αµιρών με τελικό προορισμό την σύνδεση σου με το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης του οικισμού. Το δίκτυο κατασκευάζεται από σωλήνες PVC Φ200 σειράς 41 συνολικού µήκους 400,00 µ. µε τα αντίστοιχα φρεάτια και τις παροχές. Η µελέτη περιλαμβάνει τις εξής εργασίες: Εκσκαφές χανδάκων, τοποθέτηση σωλήνων αποχέτευσης, εγκιβωτισµός σωλήνων µε άµµο λατοµείου, επίχωση µε 3Α . Καθαιρέσεις οπλισμένου σκυροδέρματος όπου απαιτείται και αποκατάσταση αυτού από το ίδιο υλικό. Τοποθέτηση φρεατίων αποχέτευσης σύµφωνα µε την µελέτη. Κατασκευή παροχών αποχέτευσης µε τα αντίστοιχα φρεάτια τους .

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 74.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και  χρηματοδοτείται, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών .  

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με την σύμβαση που υπογράψαμε σήμερα δίνουμε λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά την κατασκευή  αγωγού αποχέτευσης στην συνοικία Μουρί της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών, έργο απόλυτα αναγκαίο για τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση που χρηματοδότησε το συγκεκριμένο έργο όπως  και τον βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη για την συνδρομή του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία του Δήμου που παρά την υποστελέχωση της, προσπαθεί καθημερινά να ανταποκριθεί στην ολοκλήρωση των μελετών και της γραφειοκρατίας δημοπράτησης των δημόσιων έργων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί