Επεισόδια στο Πολυτεχνείο: «Βροχή» από μολότοφ και κρότου-λάμψης

Επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

Συγκεκριμένα, περίπου 30 νεαρά άτομα πραγματοποιούν από το απόγευμα αλλεπάλληλες επιθέσεις με βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα αλλά αντικείμενα εναντίων αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα μπαινοβγαίνουν στο Πολυτεχνείο, που αποτελεί το ορμητήριο των επιθέσεων τους, ενώ για προληπτικούς λόγους έκλεισε το ρεύμα της Πατησίων στην κατεύθυνση προς Πατήσια.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει έως αυτήν την ώρα σε προσαγωγές

Αυτά τα επεισόδια γίνονται μετά την επιχείρηση-σκούπα της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Εξάρχεια, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν 3 συλλήψεις και περισσότερες από 100 προσαγωγές.

Αναλυτικά, σε 102 ανέρχονται οι προσαγωγές ατόμων που έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης αστυνομικών δυνάμεων που ξεκίνησε πολύ νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά από ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ειδικότερα, η αστυνομία εκκένωσε 2 κτίρια που βρίσκονται στην οδό Τζαβέλλα, ενώ σε παράλληλη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν 3 άτομα για ναρκωτικά σε διαμέρισμα της πλατείας Εξαρχείων.

Σημειώνεται ότι, μεταξύ των 102 προσαχθέντων είναι και η 49χρονη γυναίκα που είχε διαφύγει κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος στην περιοχή των Εξαρχείων την περασμένη Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί