Κρήτη: Παρίστανε τον αστυνομικό και κατάφερε να κλέψει χρήματα από μαθητές!

Με μια σύλληψη κατάφεραν να βγάλουν «λαβράκι» οι αστυνομικοί της Ιεράπετρας, αφού όλα δείχνουν πως ένας άνδρας ο οποίος παρουσιάστηκε ως αστυνομικός και κατάφερε να κλέψει τα χρήματα από μαθητές της Ιεράπετρας, ταυτοποίηθηκε έχοντας συλληφθεί για άλλο αδίκημα και θα οδηγηθεί για όλες του τις πράξεις στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι, πρόκειται για ένα 29χρονο από την Ιεράπετρα, ο οποίος συνελήφθη προχθές μετά από κλοπή που έγινε σε επιχείρηση 51χρονης από την οποία έκλεψε  χρήματα, είδη καπνού και άλλα είδη συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Δείτε: Κρήτη: Του πέρασαν χειροπέδες για την κλοπή στο περίπτερο

Μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν τα αντικείμενα αυτά, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία και ποσότητα ναρκωτικών.

Τελικά μετά από την ανάκριση που ακολούθησε, οι αστυνομικοί είναι πλέον βέβαιοι πως αυτός είναι ο άνδρας που εξαπάτησε τους μαθητές και το αδίκημα αυτό έρχεται να προστεθεί στις κατηγορίες που τον βαραίνουν για τις οποίες θα απολογηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, υπόθεση αντιποίησης αρχής και κλοπής, η οποία διαπράχθηκε στην  Ιεράπετρα Λασιθίου. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την 04.04.2019 άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον αστυνομικό, πραγματοποίησε έλεγχο σε τρεις ημεδαπούς καταφέρνοντας κατά το χρόνο του ελέγχου να αφαιρέσει χρήματα από έναν εξ αυτών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε προβεί στην παραπάνω πράξη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και κλοπή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί