Ημερίδα για τον Ιατρικό Τουρισμό – Πολιτισμό

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας (ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΣΣΗ) και η εταιρεία HMEDIC(ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ), διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Ιατρικός Τουρισμός – Πολιτισμός   Μοχλοί Ανάπτυξης»,το Σάββατο 13 Απρίλιου 2019 στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης (BIC of Crete), δίπλα από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας στην Ιεράπετρα.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου , του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, της  Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και συμπληρωματικής Ιατρικής.

Οι ομιλητές θα προέρχονται από τον τομέα υγείας, τουρισμού και πολιτισμού, από την Περιφέρεια Κρήτης, από τον Ελληνικό σύνδεσμο τουρισμού υγείας, από το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας, από το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, Νεφρολογικό Κέντρο «Αγ. Παντελεήμονας», ξενοδόχοι, ιατροί ( οδοντίατροι, νεφρολόγοι, δερματολόγοι).

Στόχος η ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Κρήτη που διαθέτει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, άριστο, ειδικευμένο, επιστημονικό – ιατρικό προσωπικό. Μέσα από την ημερίδα, τα ενδιαφερόμενα μέρη, θα έχουν τη δυνατότητα να παραθέσουν τις σημερινές συνθήκες και προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού αλλά και τις υπηρεσίες υγείας στο Δήμο Ιεράπετρας. Ο ιατρικός τουρισμός και ο πολιτισμός είναι σημαντικοί μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας της Ιεράπετρας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί