Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Σε συλλήψεις για πλαστογραφία και διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

 6 αλλοδαποί ηλικίας από 29 έως 42 ετών συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ενώ 26χρονη αλλοδαπή συνελήφθη για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου πέντε αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα  αρχών Τσεχίας και Ισπανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την τη Γαλλία την Ολλανδία και το Βέλγιο.

Επίσης, άλλος ένας αλλοδαπός επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Βέλγιο. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων  πρόεκυψε ότι 26χρονη προμήθευσε τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στον 29χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδο του από τη χώρα και συνελήφθη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί