Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης συναντήθηκε ο Μ. Μποκέας

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο Μενέλαος Μποκέας για την ανάδειξη των θεμάτων του Μαλεβιζίου μέσα από συνεργασίες και σύνθεση απόψεων με τους θεσμικούς φορείς.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας  ανέφερε: «Έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή, ότι το Μαλεβίζι έχει ανάγκη να ισχυροποιήσει τη θέση του στο τραπέζι των συζητήσεων και κυρίως να διαμορφώνει τις εξελίξεις  που το αφορούν, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή. Θέλουμε και πρέπει να δημιουργήσουμε ισχυρά πλαίσια που θα αλλάξουν την εικόνα του Μαλεβιζίου. Στοίχημά μας: να αναμετρηθούμε με το μέλλον.

 Στην κατεύθυνση αυτό συζήτησα με τον κ. Αρναουτάκη το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής, εκφράζοντάς του τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Μάλιστα, τον ενημέρωσα για την πρόταση μας να διεκδικήσουμε αντισταθμιστικά οφέλη σε σχέση με την προσαιγιάλωση του μεγάλου καλωδίου στην Κορακιά. Πρέπει, επιτέλους, το Μαλεβίζι να διεκδικήσει τα ανταποδοτικά εκείνα οφέλη που αναλογούν σε κάθε του κάτοικο. Να πάψει πια να λειτουργεί κοντόφθαλμα και παραχωρητικά, χωρίς μέριμνα για τους ανθρώπους του. Ταυτόχρονα, έθεσα το σημαντικό ζήτημα που εγείρεται στη Δαμάστα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μεταφορά του Σταθμού Μετατροπής στην Κορακιά.

Με τον Περιφερειάρχη, στοχεύσαμε, επίσης, σε θέματα συνεργασίας των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.  Βεβαίως, του ευχήθηκα καλή επιτυχία στις 26 Μαΐου. Ο κ. Αρναουτάκης έχει, άλλωστε, σημαντική συμβολή και στο Μαλεβίζι.

Εμείς, δε σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε το επόμενο διάστημα με καίριες παρεμβάσεις, χτίζοντας το όραμά μας για το Μαλεβίζι του 2030».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί