Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον ΟΑΚ για τα τρέχοντα θέματα

Εποικοδομητική συνάντηση με τα στελέχη του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, και συγκεκριμένα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Φώτη Καζάση, τον Δ/ντή Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού κ. Βαγγέλη Μαμαγκάκη και το εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού κ. Βασίλη Λιβάνιο, πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του στο Ηράκλειο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Στο τραπέζι της συνάντησης τέθηκαν διεξοδικά πλευρές από τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στα κρίσιμα έργα του ΟΑΚ, μεταξύ αυτών και το φράγμα του Αποσελέμη, η συνέχιση της λειτουργίας του αλλά και η συντήρηση του έργου.

Με την αφορμή αυτή συζητήθηκε και το θέμα της ενιαίας διαχείρισης υδατικών πόρων αλλά και η ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων του δρόμου Ηρακλείου –Μεσσαράς καθώς και το τμήμα του ΒΟΑΚ, Γούρνες – Χερσόνησος.

Στη συνάντηση επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Στέλιος Γυπαράκης και ο κ.Μιχάλης Μανιός υπεύθυνος λειτουργίας και υπεύθυνος συντήρησης αντίστοιχα, της εγκατάστασης του διυλιστήριου του Αποσελέμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί