Σχολικά είδη από το ΚΗΦΗ Παλιανής για τα προσφυγόπουλα στη Μαλακάσα

Το  Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Παλιανής, που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου με την υποστήριξη και την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού και Κοινοτικού Ταμείου, συμμετέχει στη Δράση του Συλλόγου Εργαζομένων ΚΗΦΗ Ελλάδος (ΣΕΚΕ) «Τετράδια, Μολύβια, Αγάπη & Χρώματα».

Σκοπός της δράσης είναι η διαγενεακή σύνδεση ηλικιωμένων και μαθητών καθώς και η συλλογή σχολικών ειδών που θα σταλούν στο Κέντρο Στέγασης Μεταναστών της Μαλακάσας για τις ανάγκες των παιδιών που φοιτούν στο νηπιαγωγείο εντός της δομής. Κάθε προσφορά όπως και ποσότητα υλικού είναι ευπρόσδεκτη από οποιονδήποτε θέλει και μπορεί.

Υλικά που χρειάζονται: μαρκαδόροι, πινέλα και χρώματα, κηρομπογιές, γόμες, τετράδια, ξύστρες, χάρτες, κόλες, χαρτόνια, τέμπερες, συρραπτικά, ψαλίδια, κόλλες γκοφρέ, πλαστελίνες, παιχνίδια ξύλινα, παραμύθια για παιδιά 2-3 ετών, παζλ ξύλινα και μωρομάντηλα.

Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνει στο Κ.Η.Φ.Η. Παλιανής, στο Βενεράτο, και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου 2019, έτσι ώστε όσα υλικά συγκεντρωθούν να σταλούν στην δομή της Μαλακάσας, πριν το Πάσχα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί