Μαξίμου: Η κ. Ζαχαράκη επιβεβαίωσε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα (Βίντεο)

«Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και πραγματικά είναι ένα δείγμα για το πώς θα διαχειριστούμε αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας» είπε η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Σοφία Ζαχαράκη στον ΣΚΑΪ. Ερώτημα παραμένει αν μετά από 100 χρόνια που θα χρειαστεί για να αποπληρώσει το χρέος της αν η Ν.Δ. θα υπάρχει ως κόμμα.

Δεν ξεκίνησε καλά η κ. Ζαχαράκη. Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ Γιάννη Αγουρίδη για τα δάνεια της Ν.Δ. αφού υποστήριξε ότι «καταβάλλει τις δόσεις της κανονικότητα». Όμως η Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά για να γίνουν άμεσα απαιτητά τα χρήματα αυτά. Κανένα πλάνο δεν υπάρχει για το πότε θα αποπληρωθεί το εξωφρενικό ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλουν σε δάνεια.

Η Ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου: Η κ. Ζαχαράκη επιβεβαίωσε ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη.

Επιβεβαίωσε, δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια.

Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί