Ηράκλειο: Μισθώνουν ως κατοικία στο Airbnb… κρεβάτι σε αυλή! (Φωτο)

Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών τύπου Airbnb βρίσκονται σε έξαρση στην χώρα μας και καμία ευκαιρία δεν μένει ανεκμετάλλευτη από το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση μίας «κατοικίας» στο Παλαιόκαστρο του Ηρακλείου Κρήτης που ουσιαστικά πρόκειται για ένα… κρεβάτι σε μία αυλή.

Η ονομασία της «κατοικίας» στην πλατφόρμα του Airbnb είναι «Summer Bed under the Stars» (Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια). Η τιμή για τη διανυκτέρευση είναι στα 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και το κόστος της υπηρεσίας του Airbnb ανέρχεται συνολικά στα 41 ευρώ.

Οι παροχές του «οικήματος»

Η ιδιοκτήτρια περιγράφει το κρεβάτι που παρέχει ως εξής: «Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα ωραίο και “άνετοκρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν την τουαλέτα και το ντους, καθώς και την κοινόχρηστη κουζίνα της παρακείμενης οικίας.

Το Airbnb ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι δεν περιλαμβάνονται – προφανώς – κλιματισμός, τηλεόραση, θέρμανση και… ανιχνευτής καπνού, όμως διατίθεται πρωινό και πλυντήριο.

Εξαιρετικές οι κριτικές των επισκεπτών

Το «Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια» έχει 14 κριτικές και η συνολική του βαθμολογία πλησιάζει τα 5/5 αστέρια. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η 16η Δεκεμβρίου 2019.

Οι επισκέπτες εξαίρουν την «ιδιαίτερη ατμόσφαιρα» και τον «μαγευτικό κήπο» όπου βρίσκεται το κρεβάτι. Όλοι, επίσης, συμφωνούν ότι η ιδιοκτήτρια ήταν πολύ ευγενική.

«Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα» αναφέρεται σε μια κριτική.

Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί