Fake news από Πορτοσάλτε, Μπογδάνο και Λοβέρδο για το αεροδρόμιο Μακεδονία

Ακόμη μία ευκαιρία για fake news βρήκαν διάφοροι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού κόσμου με αφορμή χθεσινή αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο «αεροδρόμιο της Μίκρας».

Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε πως: «σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας σε ό,τι αφορά και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, να μπορέσουμε να δώσουμε σημαντική τεχνική υποστήριξη στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων, της αεροπορικής ασφάλειας».

Ο θησαυρός, βέβαια, αποδείχθηκε άνθρακας για κάποια ΜΜΕ που έσπευσαν να γράψουν ότι ο κ. Τσίπρας «βάφτισε» το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε αεροδρόμιο της Μίκρας, καθώς ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που βρίσκονται στο Τρίλοφο της Μίκρας.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε κάποιους δημοσιογράφους -αλλά κι επίδοξων υποψηφιων της ΝΔ- , όπως ο Άρη Προτοσάλτε, ο Κώστας Μπογδάνος κι ο Γιάννης Λοβέρδος, να συνεχίσουν την αναπαραγωγή των fake news.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί