Δημόσια έκκληση για αίμα για τον Τάκη Μόσχο

Δημόσια έκκληση για αίμα για τον ηθοποιό Τάκη Μόσχο ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε κώμα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μετά από συνεχή εγκεφαλικά επεισόδια, απευθύνει με κείμενο που ανήρτησε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ευρύτερα γνωστός ως Κάιν)..

Δείτε: Σε κώμα ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Μόσχος – Υπέστη αλλεπάλληλα εγκεφαλικά

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο:

Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου διαλυμένα από την τρέλα, υστερικά γυμνά και λιμασμένα, να σέρνονται μέσα στους νέγρικους δρόμους την αυγή γυρεύοντας μιαν αναγκαία δόση»-Allen Ginsberg.

Δύσκολοι καιροί για τον ΑΝΘΡΩΠΟ!!! Ο κλοιός της κακοψυχίας, του καθημερινού κανιβαλισμού, της αδιαφορίας και του ατομικισμού σφίγγει γύρω από τα σώματα και τις ψυχές των ευαίσθητων ανθρώπων, που ψάχνουν στα μποφόρ του Κυνισμού ένα κλαδί σωτηρίας να σταθεί όπως-όπως το ξεριζωμένο δέντρο της ζωής τους.

Δύσκολοι καιροί για τα «Κουρέλια» που τραγουδάνε ακόμα (έστω και μέσα από το ραγισμένο τους στόμα…), για όσους προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά το ματωμένο «φινάλε» της «Γλυκειάς Συμμορίας», για εκείνους που αρνούνται να παραδώσουν το όνομά τους στους «τίτλους τέλους» και να χαρισθούν στον θάνατο!!!

Για εκείνους που φθάσανε πολλές φορές πολύ κοντά στις ράγες των τραίνων, κοιτάζοντας κάτω το κενό στον δρόμο από τις άκρες των ορόφων, κάτω από το κρεμασμένο σχοινί στο παγωμένο δωμάτιο, στο κουτί με το γεωργικό φάρμακο ή τα αντικαταθλιπτικά.
Κι όμως οι ίδιοι την τελευταία στιγμή βρήκαν την δύναμη (από τις πολλές αγνώριστες και απόκρυφες που «κοιμούνται» μέσα μας….) και τρέξανε ξανά στο ξέφωτο της ζωής, έξω και πέρα από το κελί του «Μετέωρου και της Σκιάς» που τους είχε καταδικάσει και προγράψει το «πεπρωμένο»!

Μία από αυτές τις περήφανες ανυπότακτες ψυχές είναι και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μόσχος, ένας προικισμένος ηθοποιός του αντισυμβατικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ΄80, μιάς εποχής που ανάβλυσε συνολικά και πολύμορφα από τις πολλές της πηγές ανέμους ανησυχίας, αμφιβολίας και επίμονης αναζήτησης για το Φώς της Ζωής, ενάντια στο «αντίθετο ρεύμα» μιας προγραμματισμένης και αποκτηνωτικής «κανονικότητας» όπου η Ανθρωπιά συνεχώς βρίσκεται εκτοπισμένη κάτω από Καθεστώς Εξαίρεσης!

Ο Παναγιώτης Μόσχος εδώ και μήνες έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση ( κώμα) μετά από συνεχή εγκεφαλικά επεισόδια.

Έχει ανάγκη το αίμα από όλους και όλες μας, η αλληλεγγύη μας οφείλει να δείξει ξανά τον δρόμο, αυτή τη φορά στο πρόσωπό του.

«Δημοσιογράφοι της κλειδαρότρυπας» της ζωής των άλλων, που ξεχνάτε πώς και τα «πρεζάκια» είναι δικά σας και δικά μας παιδιά!!!! ακούστε το καλά!!!

Είναι βάρβαρο, μισάνθρωπο, πανάσχημο, προκλητικό για την ανθρώπινη υπόσταση, προσβλητικό και ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ (και δεν το έχετε κάνει μόνο σε αυτή την περίπτωση) τις στιγμές που δίνει αγώνα ζωής να κρατηθεί στη ζωή ο Παναγιώτης Μόσχος, εσείς να επικεντρώνεστε και να γυρίζετε το «σήριαλ» με τις άλλοτε επιλογές του και μέσα από τα «life style» αγοραία δημοσιεύματα που στην συγγραφή τους είσαστε «πρωταθλητές», άλλη μια φορά φοράτε το κουστούμι και τα γάντια του νεκροθάφτη, περιμένοντας την τελετουργία του «μοιραίου τέλους» γιατί καθόλου μα καθόλου δεν σας νοιάζει η επιβίωσή του!

Γιατί «πουλάει το δράμα», γιατί πάσχετε από λαγνεία για τα «δάκρυα» πάνω από το ασάλευτο κορμί, γιατί μισείτε τα δάκρυα χαράς της Νίκης πάνω στην μαύρη αρρώστια και στην Εξουσία του Θανάτου!!!!

Την στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει πως «από την στιγμή που ξεκίνησε στο σινεμά ξεκίνησε και τα ναρκωτικά», περιττεύει κάθε ανούσια αναφορά στην παλιά του ζωή που της «έκλεισε την πόρτα» οριστικά εδώ και 18 χρόνια, φεύγοντας για την μέση της θάλασσας στην Σκόπελο για άλλες πολιτείες και κινήσεις μακριά από εθισμούς και της πόλης την τοξικότητα, δημιουργώντας την θεατρική ομάδα «ΕΘΟΣ» και κάνοντας παραστάσεις στον παλιό κινηματογράφο «Ορφέας» του νησιού αλλά και στις τοπικές κοινωνίες της Σκιάθου και της Αλοννήσου.

Γιατί ο Τάκης Μόσχος δεν είναι πλέον το παρελθόν των ναρκο-εξαρτήσεων που προφανώς εξοντώνουν ζωές και «καίνε τα καλύτερα μυαλά κάθε γενιάς», αλλά το παρόν ενός πλούσιου σε πνευματικότητα ΑΝΘΡΩΠΟΥ που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ!

Αυτή και μόνο είναι η ΟΥΣΙΑ «υπηρέτες της Ενημέρωσης» και αν έχετε κάπου πραγματικό ενδιαφέρον να σωθούν τα παιδιά σας (τα παιδιά ΜΑΣ!!!) από τις χημικές «ουσίες» και τις «μπόμπες» που σκοτώνουν όλο και πιο συχνά νεαρότερες ηλικίες, αντί να υποκρίνεστε παριστάνοντας τους «σοκαρισμένους» και τους «τραγωδούς» μετά από έναν ξαφνικό θάνατο (σήμερα…αύριο….), αφιερώστε λίγη από την μελάνη σας για τα «νόμιμα και ηθικά» ΑΛΚΟΟΛ και ΤΣΙΓΑΡΟ που καταστρέφουν την νεότητα και δίνουν το «προνόμιο» στον βιομήχανο «Καρέλια» να μοιράζει χρηματικά «μπόνους» και δώρα στους εργαζόμενούς του από την κερδοφορία της πώλησης του καρκίνου και του εμφράγματος!!!

Στηρίζω από την μεριά μου την

Δημόσια έκκληση για τον Παναγιώτη Μόσχο

Για την Επιστροφή της Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της Εποχής της Κτηνωδίας

Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Κάϊν)

Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό

erozer2000@yahoo.gr

http://nadaparanosotros.blogspot.gr/,

https://exadaktylos.wordpress.com/

Δώστε αίμα για τον Παναγιώτη Μόσχο (και να συμπληρωθεί για τον Τάκη, κάπου αλλού θα πιάσει τόπο γιατί είναι πολύτιμο για την Αιμοδοσία)

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ: Σε κάθε τμήμα Αιμοδοσίας με την επισήμανση από τον εθελοντή αιμοδότη για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο «Μετροπόλιταν Τζένεραλ»-Μεσογείων 264 .

Στηρίξτε την προσπάθεια των φίλων για την οικονομική ενίσχυση του Παναγιώτη Μόσχου ΕΔΩ.

Tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί