Αλ. Χαρίτσης: Η Συμφωνία των Πρεσπών αναβαθμίζει το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή

«Όσo περνάει ο καιρός θα γίνεται ξεκάθαρο σε όλους τους πολίτες ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία εθνικά επωφελής συμφωνία, που αναβαθμίζει το ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89.

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι η επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Σκόπια, μαζί με ένα ευρύ κυβερνητικό επιτελείο και 140 Έλληνες επιχειρηματίες αποτελεί μία ιστορική εξέλιξη και σηματοδοτεί την επιστροφή της χώρας μας ως ισχυρού παράγοντα στην ευρύτερη περιοχή, με σχέσεις ισοτιμίας και αλληλοσεβασμού με όλους τους γείτονές της.

Για τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι «η αντιπολίτευση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το μείζον ζήτημα των ημερών, που είναι η εισαγγελική διερεύνηση και οι διώξεις σε βάρος εκατό περίπου τραπεζικών στελεχών, αλλά και στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για τα υπέρογκα δάνεια των δύο κομμάτων. Αυτό απασχολεί όλο τον ελληνικό λαό. Τι έγινε με αυτά τα δάνεια, τα οποία πήραν τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχουν σκοπό να τα αποπληρώσουν», κατέληξε.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί