Σεμινάριο «Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού – HRM» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Σε όλα τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, που δεν διαθέτουν οργανωμένο τμήμα διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού και καλούνται να εκτελέσουν λειτουργίες και να εφαρμόσουν πολιτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού (Human Resource Management, HRM), απευθύνεται το σεμινάριο «Διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού – HRM», το οποίο διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι οι καταρτιζόμενοι ν΄ αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις, ώστε να μπορούν να κατανοούν και να εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους HRM και επίσης να μπορέσουν να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και τα μυστικά της επιτυχημένης διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού στην επιχείρηση τους.

Ενότητες σεμιναρίου:

  • Βασικές Λειτουργίες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Σχεδιασμός Ανθρώπινου Δυναμικού (τακτικές μέθοδοι και τεχνικές)
  • Μεθοδολογία ανάλυσης θέσης
  • Τεχνικές προσέλκυσης και Επιλογής Προσωπικού
  • Εκπαίδευση Προσωπικού (εκτίμηση εκπαιδευτικών αναγκών και διαδικασία)
  • Αξιολόγηση Απόδοσης Προσωπικού (τεχνικές αξιολόγησης)
  • Απόλυση (τα πρέπει και τα μη, ποιες βασικές αρχές πρέπει να τηρούνται)

Διάρκεια: 16 ώρες κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 09/04 έως 18/04 και ώρα 17:00μμ-20:15μμ

Κόστος Σεμιναρίου: 110€

Εισηγητής: Γιώργος Απλαδάς,  καθηγητής στο τμήμα “Διοίκησης Επιχειρήσεων”, με κατεύθυνση στον τουρισμό, του ΤΕΙ  Κρήτης. Έχει διδάξει σε πάρα πολλά σεμινάρια καθώς βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1987.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης,  2810302730 και 2810302736 e-mail: info@katartisi.gr web: νwww.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί