Πασπάτης αντί Λαμπρινού στο δήμο Ηρακλείου- Ξαφνική συνάντηση το βράδυ (φωτο)

Εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στη Λότζια, με τις πληροφορίες να θέλουν τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, να αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας και τη θέση του να παίρνει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γρηγόρης Πασπάτης, ως υποψήφιος δήμαρχος! Μάλιστα οι πληροφορίες αυτές γίνονται πιο ισχυρές από το γεγονός ότι το βράδυ της Κυριακής υπήρξε έκτακτη συνάντηση των δυο τους.

Η αλλαγή στην υποψηφιότητα του δημάρχου για την παράταξη του κ. Λαμπρινού συνδέεται ασφαλώς με την αποχώρηση σημαντικών στελεχών και την αποδυνάμωση του τελευταίου διαστήματος, αλλά και τη διάθεση του κ. Λαμπρινού να διευκολύνει τις εξελίξεις και απέναντι στη ΝΔ αλλά και προσωπικά στον Λευτέρη Αυγενάκη, σφοδρό πολέμιό του εδώ και χρόνια.

Της συνάντησης φαίνεται να προηγήθηκαν επαφές τόσο του κ. Λαμπρινού όσο και του κ. Πασπάτη με τον κ. Αυγενάκη αλλά και τη ΝΟΔΕ της ΝΔ, στις οποίες υπήρξε συμφωνία πλέον για τη στήριξη της δημοτικής παράταξης υπό τον κ. Πασπάτη, την απόσυρση όσων υποψηφίων είχαν ενταχθεί σε άλλους συνδυασμούς και την προσχώρησή τους στην “Κοινωνία των Πολιτών” του υποψηφίου δημάρχου, Γρηγόρη Πασπάτη.

Φυσικά ο κ. Πασπάτης δεν θα είναι πλέον υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, εξέλιξη που οδήγησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμφωνία με τον κ. Αυγενάκη.

Η νέα εξέλιξη έχει τη σύμφωνη γνώμη και του κ. Κεφαλογιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί