Σε Δειλινά και Καμίνια η Β. Σχοιναράκη

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει» επισκέφθηκε τις συνοικίες των Δειλινών και των Καμινίων.
Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη περπάτησε στις συνοικίες και συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι της ανέφεραν ότι καθημερινά τα προβλήματα αυξάνονται με κυρίαρχα θέματα το κυκλοφοριακό, την ελλιπή λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών και τη συνεχή υποβάθμιση της γειτονιάς τους.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες  ότι «στόχος μας είναι να χτίσουμε έναν σύγχρονο και ανθρώπινο Δήμο όπου θα συμφωνήσουμε όλοι μαζί να γίνει ένας καλύτερος Δήμος για όλους μας. Για την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα μας και για ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας.»

Η κα. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη τόνισε πως «βασική προτεραιότητα του προγράμματος μας είναι η καθημερινότητα των πολιτών και η άμεση εφαρμογή λύσεων σε θέματα όπως το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, ο φωτισμός και η ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου.»
Η ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους επικεντρώθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει για την κοινωνική πολιτική με βασικές προτεραιότητες:

  • Την ενίσχυση λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα που να εξυπηρετούν όλους τους πολίτες.
  • Τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της εξυπηρέτησης των ατόμων της τρίτης ηλικίας.
  • Την ανάγκη για πρωτοβουλίες από την πλευρά του Δήμου στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
  • Την αξιοποίηση του Τοπικού Συμβουλίου Παραβατικότητας.

 

  • Τη διαχείριση και λειτουργία αθλητικών υποδομών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
  • Την αξιοποίηση του θεσμού των Συμβουλίων Νεολαίας.
  • Την κοινωνική ενσωμάτωση μεταναστών.
  • Τη στήριξη στις γυναίκες, στα παιδιά και στην Τρίτη ηλικία του Δήμου Ηρακλείου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει», κλείνοντας τη συζήτηση ανέφερε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Πολιτικής με ρεαλιστικές προτάσεις, γιατί οι πολίτες του Ηρακλείου αξίζουν μια καλύτερη καθημερινότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί