Δ. Παπαδημούλης: Στη μάχη για την πρόοδο της χώρας, δεν περισσεύει κανένας έντιμος, δημοκράτης, προοδευτικός πολίτης

«Σε αυτή τη μάχη για την πρόοδο της χώρας δεν περισσεύει κανένας έντιμος, δημοκράτης, προοδευτικός πολίτης» τονίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μιλώντας για τις ευρωεκλογές, τις οποίες χαρακτηρίζει ως τις «πιο κρίσιμες, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, στην ιστορία της ΕΕ».

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, από το αποτέλεσμά τους «θα κριθεί αν η Ευρώπη θα προχωρήσει μπροστά με ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και κράτος δικαίου ή αν θα οπισθοδρομήσει δραστικά, όπως επιδιώκει η σύμφυση των νεοφιλελεύθερων και ακροδεξιών επιλογών», υπογραμμίζοντας ότι για το λόγο αυτό «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για αποχή και χαλαρή ψήφο».

«Απευθύνω έκκληση στους πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ και να επιλέξουν με υπευθυνότητα τα κόμματα και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν επάξια τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα στην επόμενη Ευρωβουλή» σημειώνει επίσης ο κ. Παπαδημούλης και προσθέτει ότι οι επόμενες ευρωεκλογές θα είναι, για την Ελλάδα, οι πρώτες πολιτικές κάλπες μετά από 4 χρόνια «κι εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να διαψεύσουμε ηχηρά τις θεωρίες περί δήθεν διψήφιας διαφοράς υπέρ της ΝΔ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί