ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για θαλασσοδάνεια: Κάποια στιγμή ας καταλάβουν ότι η καραμέλα της «σκευωρίας» έχει κουράσει

«Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, αντί να αγχώνεται για τις δημοσκοπήσεις, μήπως και ξαναπιάσουν την κουτάλα με το ΠΑΣΟΚ, ας ζητήσει έστω μία συγγνώμη» τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

«Κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουν απόφαση στη ΝΔ, ότι η καραμέλα της “σκευωρίας” έχει κουράσει» απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της ΝΔ. Προηγουμένως, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «δήθεν σκάνδαλα» που κατασκευάζει η Κουμουνδούρου, επιχείρησε να απαντήσει στο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των διώξεων που ασκήθηκαν σχετικά με τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Ο αρχηγός του κόμματος των offshore, της Novartis, του Κήρυκα Χανίων, και των ατελείωτων σκανδάλων, κάνει αυτό που έχει μάθει. Όποτε φτάνει η ώρα του λογαριασμού, πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και ανακαλύπτει συνωμοσίες και σκευωρίες.

Στους Έλληνες πολίτες αξίζουν σοβαρές απαντήσεις, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα, καθώς και για το πώς και πότε θα αποπληρωθούν.

Να είναι σίγουροι ότι ο ελληνικός λαός, που πλήρωσε ακριβά τα μνημόνιά τους και τα δανεικά τους, δεν έχει ξεχάσει τα έργα και τις μέρες τους. Οι εποχές που έβαζαν στο αρχείο τις σκοτεινές υποθέσεις τους, με μια τροπολογία, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Δείτε επίσης:  ΝΔ: Η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων

Κακουργηματικές διώξεις σε 115 ταμίες κομμάτων, υπεύθυνους οικονομικών και τραπεζικά στελέχη για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί