Στα Καμίνια η Λιάνα Σταρίδα

Στα Καμίνια βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους πολίτες, στις γειτονιές του Ηρακλείου.

Συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η κ. Σταρίδα επισκέφθηκε καφενεία της περιοχής, κατέγραψε προβλήματα, συνομίλησε με κατοίκους και δέχθηκε με χαμόγελο το κέρασμα και τις ευχές τους για επιτυχία στις δημοτικές εκλογές.

Οι κάτοικοι των Καμινίων ζήτησαν από την κ. Σταρίδα να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα οδικής ασφάλειας, καθώς στην γειτονιά τους σημειώνονται πολλά τροχαία ατυχήματα. «Δεν υπάρχουν διαβάσεις και φανάρια σε επικίνδυνα σημεία. Για να περάσεις απέναντι, στον δρόμο, ρισκάρεις την ζωή σου» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

«Αγκάθι» για τα Καμίνια είναι και η έλλειψη χώρων στάθμευσης, ενώ από την συζήτηση αναδείχθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως το κυκλοφοριακό, οι λακκούβες στους δρόμους, η απουσία πρασίνου και η ανάγκη αναβάθμισης του εξοπλισμού στις παιδικές χαρές.

«Θέλουμε ένα Ηράκλειο πιο καθαρό, πιο πράσινο, πιο ανθρώπινο. Και θα το πετύχουμε, λύνοντας προβλήματα σε κάθε γειτονιά» τόνισε η κ. Σταρίδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί