Στα Καλέσα ο Μενέλαος Μποκέας

Τα Καλέσα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα των φορέων της περιοχής. Ο επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του, συναντήθηκαν με τους κατοίκους στο Πνευματικό Κέντρο των Άνω Καλεσών.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στην πρόσκληση των φορέων της περιοχής. Συζητήσαμε σε βάθος όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Καλεσών. Αγωνίες για την επόμενη μέρα, προβληματισμοί για την καθημερινότητα, επισημάνσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το χωριό τους κι έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον. Αλλά καλούνται να αντεπεξέλθουν σε δυσκολίες, λόγω χρόνιων παραλείψεων και αναποτελεσματικότητας.

Εμείς  είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους άξονες του προγράμματός μας, να ανταλλάξουμε ιδέες και τελικά να συνθέσουμε. Πάνω από όλα, όμως, συνειδητοποιήσαμε ότι η μεγαλύτερη ανάγκη όλων είναι να αισθανθούν το Δήμο πραγματικά στο πλευρό τους.  Ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο στην υπηρεσία των πολλών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί