Την Κυριακή 31 Μαρτίου ο «6ος Νικηφόρειος Δρόμος»

Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο «Νικηφόρειος Δρόμος». Πρόκειται για μια αθλητική δράση που διοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης,  σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά, και τον ΕΟΣ Ρεθύμνου.

     Το πρόγραμμα του 6ου Νικηφόρειου Δρόμου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ένα νέο αγώνισμα, το ατομικό δίαθλο 18χλμ. Πιο αναλυτικά, η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα Δρόμου απόστασης 22.400μ., αγώνα Δρόμου και Δυναμικό Βάδισμα 5.300μ., σκυταλοδρομία 2 Χ 11.200μ., παιδικό αγώνα  1.200μ., παιδικό αγώνα 2.000μ., ποδηλατοβόλτα 22.400μ., φυσιολατρική Περιπατητική Διαδρομή Βουνού και αγώνα διάθλου 18.000μ.(τρέξιμο-ποδηλασία-τρέξιμο).

     Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου www.rethymno.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019. Πληροφορίες Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο 2831055645.

    Ο 6ος «Νικηφόρειος Δρόμος» σύμφωνα με τον οργανωτή, έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη σωματική και πνευματική υγεία των πολιτών και τη διαμόρφωση συνηθειών υγιούς τρόπου ζωής μέσα από την άσκηση. Ταυτόχρονα, μέσα από τον αθλητισμό αναδεικνύεται η πλούσια ενδοχώρα του Δήμου Ρεθύμνης, η ιστορικότητα και η φυσική ομορφιά του τόπου.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί