Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει και των εκλογικών μαχών τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν:

 

Αύριο Πέμπτη 28/03:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΦΟΣΔΑ Χερσονήσου, στις 1:30μμ, με επικεφαλής τον Παρθενιώτη Γιώργο, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Χερσονήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 


Την Παρασκευή 29/03:

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις δημοτικές υπηρεσίες του δήμου Αρχανών Αστερουσίων στα Πεζά, στις 10πμ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιο δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

-Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, στις 12μμ με επικεφαλής τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης και περιφερειακό σύμβουλο και τον Χουστουλάκη Μιχάλη, υποψήφιο δήμαρχο Μαλεβιζίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

-Συγκέντρωση στις Αρχάνες, στις 7:30μμ, στη δημοτική αίθουσα της «παλιάς Ηλεκτρικής» με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη της Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Θα χαιρετίσει ο Μανώλης Καρκαβάτσος, υποψήφιος δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί