«Λουκέτο» σε ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων με «ανατολίτικα» γλυκά

Δυσάρεστες εξελίξεις για την ιστορική αλυσίδα ζαχαροπλαστείων Karavan, που πρωταγωνιστούσε επί 37 χρόνια στην αγορά των ανατολίτικων γλυκών. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία προχώρησε χθες στο κλείσιμο του δικτύου καταστημάτων franchise, ενώ αναμένεται σύντομα το οριστικό λουκέτο όλων των καταστημάτων της.

Συγκεκριμένα, χθες έκλεισαν 5 από τα 6 franchise καταστήματα σε Χολαργό, Πεύκη, Δροσιά, Παλαιό Φάληρο και Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο επόμενο διάστημα αναμένεται το κλείσιμο του τελευταίου franchise στη Γλυφάδα, καθώς και του μοναδικού ιδιόκτητου στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία πάντως μέχρι χθες ήταν τα μοναδικά, που παρέμεναν ανοιχτά.

Η ενημέρωση του κοινού έγινε με θυροκόλληση ανακοίνωσης στις εισόδους των καταστημάτων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρείας «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

Σύμφωνα με τον Γιώργο Δογάνογλου, γενικό διευθυντή της εταιρείας, που μίλησε στο FnB Daily, η απόφαση ελήφθη εξαιτίας της ποιότητας των γλυκών, που δεν κατάφερε να συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνατότητες της ομόρρυθμης εταιρείας, ώστε να παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Παράλληλα έχει «κατέβει» και η ιστοσελίδα της αλυσίδας με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα.

Τα Karavan ξεκίνησαν την λειτουργία τους το 1982 και ήταν η μόνη αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών που επιβίωσε για πάνω από 30 χρόνια στην Αθήνα. Είχε αναπτύξει πάνω από 100 διαφορετικές συνταγές στον μπακλαβά και τα άλλα σιροπιαστά γλυκά με τελευταία εξέλιξη τα γλυκά αυτής της κατηγορίας με στέβια.

economy365.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί