Junior Pappa: Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Dj στο Bofor

Μουσικός λάτρης, dj, παραγωγός, γενικά ενθουσιώδης μουσικός, o Junior Pappa ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη σταματάει στην μουσική σκηνή BOFOR το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Η καριέρα του Junior Pappa ξεκίνησε μόλις στην ηλικία των 16 ετών παίζονταςσε clubs και bars στην περιοχή της γενέτειρας του. Τα μουσικά ερεθίσματα για εκείνον ήρθαν πολύ νωρίς, όντας σε μια οικογένειαόπου τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του ήταν ήδη djs.Ο Junior Pappa έχει κάνει ήδη remixes σε κομμάτια της Nina Kraviz, MiguelCampbell, Teddy Douglas, Sisy Ey, Simion, Jay Sinister & Louie Vega, Saccaoκαι πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Έχει κυκλοφορήσει παραγωγές του σε συλλογές της: Viva Warriors, της OFFRecordings, όσο και remixes του στην Flatgroove Records, Erase Records, MLPMusic Label, Break The Rule Records και άλλα labels.Προσωπικές παραγωγές του ήδη έχουν κυκλοφορήσει από εταιρείες όπως:Madison Square Records, Kokan, και άλλες.

Στα live του ο Junior Pappa έχει μοιραστεί τα decks με μερικά από ταμεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής όπωςείναι: Sasha, John Digweed, Sander Kleinenberg, Nick Warren, James Holden,Dave Seaman, David Morales, Felix Da House Cat, Jerome Sydenham, DennisFerrer, Nina Kraviz και αρκετούς ακόμα σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το μουσικό του στυλ είναι πια χαρακτηριστικό, χρωματισμένο από house στοιχεία δεμένα με techno ήχους κάνοντας κάθε του εμφάνιση μοναδική.Η μοναδικότητα της επικοινωνίας του με το εκάστοτε κοινό που θα τον ακούσει,είναι ακριβώς αυτό που τον πληρεί καθώς ο σκοπός του κάθε φορά είναι νακάνει τον κόσμο να χορέψει & να ζήσει μαζί του εκείνες τις μοναδικές στιγμές.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί