Εργαζόμενος σε δήμο της Κρήτης χειροδίκησε, έβρισε και απείλησε προϊσταμένη Υπηρεσίας

Ξεσηκώθηκε το Δημαρχείο Χανίων από την συμπεριφορά ενός υπαλλήλου, ο οποίος, για άγνωστο λόγο, χειροδίκησε, έβρισε και απείλησε εναντίον αναπληρώτριας προϊσταμένης Υπηρεσίας, μετά από έντονο φραστικό διαπληκτισμό!

Το περιστατικό, που επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, μιλώντας στο Parakritika.gr, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Από την αναπληρώτρια προϊσταμένη που δέχθηκε την επίθεση υποβλήθηκε μήνυση, ωστόσο, ο υπάλληλος δεν κατέστη εφικτό να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφόρου.

Σήμερα, καθώς έληξε το αυτόφορο, εμφανίστηκε και πάλι στον Δήμο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε την κάρτα του κανονικά, και στο τέλος της βάρδιας είχε νέο φραστικό διαπληκτισμό, αυτή τη φορά με την προϊσταμένη της Υπηρεσίας που ανήκει! Και αυτό το περιστατικό επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Χανίων!

Όπως είπε ο κ. Βάμβουκας, ο συγκεκριμένος έχει στο παρελθόν επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά και απέναντι σε Αντιδημάρχους, αλλά και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων!

«Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά και θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες», καταλήγει ο Δήμαρχος Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει μεταταχθεί από άλλο Δήμο της χώρας και υπηρετεί στα Χανιά τους τελευταίους μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί