Για τη νίκη στη Βοσνία

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης θα αντιμετωπίσει σήμερα Τρίτη, εκτός έδρας, η εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10 ομίλου για την προκριματική φάση του Euro 2020. (21:45 OPEN, Cosmote TV)

Η εθνική μας νίκησε στο πρώτο της ματς το αδύναμο Λιχτενστάιν με 2-0, την ώρα που η Βοσνία επικρατούσε στην έδρας της με 2-1 της Αρμενίας.

Στόχος της Ελλάδας είναι η νίκη, όπως ξεκαθάρισε κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης:

«Ήρθαμε να παίξουμε για τη νίκη. Όχι μόνο σε αυτό το ματς. Σε όλα. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας», είπε ο Αναστασιάδης, για να συμπληρώσει ότι η Βοσνία είναι μεταξύ των διεκδικητών για μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

«Έχει μία πληθώρα καλών παικτών. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς το ματς», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς της εθνικής.

Τέλος, για τον Ντουρμισάι ανέφερε ότι αναμένει το «ΟΚ» απο UEFA / FIFA,  ενώ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο σημείωσε ότι η κατάσταση του παίκτη έχει βελτιωθεί και ότι θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί