Χρ. Σπίρτζης: Σε ένα μήνα έτοιμος ο δρόμος της Μεσαράς

Τον δρόμο ‘Ηράκλειο-Μεσαρά’ επισκέφτηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σπίρζης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο εκπροσωπώντας την κυβέρνηση για την 25η Μαρτίου.

Δείτε: Το Ηράκλειο τίμησε την Εθνική Επέτειο – Παρουσία Χρ. Σπίρτζη οι εκδηλώσεις (Φωτο)

Ο υπουργός, από το υπό κατασκευή οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά,  δήλωσε ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες τέσσερα έργα που περιμένουν οι πολίτες του Ηρακλείου και του Λασιθίου για δεκαετίες. Τα έργα αυτά είναι, το οδικό δίκτυο Γούβες – Χερσόνησος,  η γέφυρα στο Χαμέζι, το σύνολο του έργου στον Αποσελέμη, δηλαδή εκτός από το φράγμα, το διυλιστήριο και η σήραγγα, και ο δρόμος για τη Μεσαρά.

«Για όσους κινδυνολογούν,  θα είναι προσκεκλημένοι για το δουν με τα μάτια τους τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα, με τρεις σταθμούς για το δρόμο της Μεσαράς, την 1η Απρίλη, στις 10 Απρίλη και στις 25 Απρίλη, που θα παραδοθεί το σύνολο του έργου. Άρα, θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα για να παρακολουθείτε κι εσείς και το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες, τις επόμενες μέρες που ακολουθούν, βδομάδα-βδομάδα, μέχρι τις 25 που ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί